Vanaf nu is het ook mogelijk om een Burlesque Workshop te boeken!

  • za, 23 sep 201714:20

Burlesque is Fun!

Dit willen wij graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren met onze Workshops Burlesque


Burlesque is een op en top vrouwelijke dansstijl. Sensueel, uitdagend en gracieus. Bij burlesque gaat het om de kunst van het verleiden door middel van dans en theater. Met onze burlesque workshop vier je de beleving van je vrouwelijkheid!

Voor ons is een workshop burlesque totaal iets anders dan een les. Bij een workshop vinden wij het enorm belangrijk dat het entertainment gehalte hoog ligt en dat de groep echt een “Burlesque experience” beleefd!

WIJ HOUDEN VAN BURLESQUE

Burlesque is onze passie en het is ons doel om er zoveel mogelijk mensen kennis mee te laten maken! In onze ogen is burlesque het perfecte uitje: uitdagend, interactief en super gezellig!

DIRECT NAAR